Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz ferzoli #58453 üzenetére
Szia! Persze, innen vettem. Q3-mat kiválasztod, és meg kell adni a receptes adatokat. Én a checkoutnál adtam meg, de üzenetben is jelentkeznek és ott is lehet egyeztetni, hogy pontosan milyen dioptriás kell.
-
sparks
senior tag
válasz ferzoli #58404 üzenetére
Én Aliról rendeltem lencséket, 25 dollár volt szállítással, nekem teljesen hibátlannak tűnik, az első napokban folyamatosan hanyatt estem, hogy milyen éles lett a kép Pedig alapjában nem vészes a szemem 1 dioptria mindössze a hiba.
Érdekesség, hogy a Quest 2-vel valahogy élesebben láttam, ott nem volt igényem lencsére.Mivel Aliról rendeltem szemüveget is mindig, így nekem nyilvánvaló volt, receptes adatokat megadva mindig tökéletes szemüvegeket küldtek, mind dioptriás napszemüvegben, mind sima dioptriásban.
-
sparks
senior tag
Használ valaki ilyen kiegészítőt, ami működik is Q3-mal?
Ez sajnos nagyon sokszor elveszíti a kontroller pozícióját, pedig baromi jó lenne ezzel teniszezni. -
sparks
senior tag
Nekem egy 20Ah-ás Blitzwolf akku van felrakva a Q3-ra. Ezt használtam a Q2-vel is korábban - teljesen jó eredményt adott: 1,5 óra teniszezés után 10% körül fogyott az aksi, nekem ez tökéletes. Pedig elvileg 5V/2A a kimenete.
-
sparks
senior tag
Egy röpke friss garanciáztatási élmény:
Alzában vettem tavaly februárban egy 256-os Q2-est. Május közepén nem kevés használat és nyúzás után az egyik kontrolleremen az egyik gomb (amit a középső ujjunkkal nyomunk), elkezdett akadni. Első körben megnéztem, hogy nem tudok-e valahol venni tartalékot, de nem találtam ésszerű áron (ebay és társain horror áron voltak).
Akkor Alza gariztatás gyorsan: neten megcsináltam a procedúrát és bevittem a kontrollert hozzájuk. Átvették és vártam. Arra gondoltam adnak egy új kontrollert, vagy megcsinálják.
Egy laza 20 nap után jött az értesítés, hogy visszatérítik az árát és vigyem be a többi részét is. Bevittem, megadtam a számlaszámom és pár napon (maximum 5) belül visszautalják. Ami a történetben nagyon jó: 256-os bőven túlment az igényeimen, a töredékét sem töltöttem meg, így 128-ast vettem helyette, ez egy 30-assal olcsóbb is volt. Most van egy vadi új 128-asom, újra 2 év garim és pénzem is maradt belőle. A 20 napot szerencsére az asszony fejesével tudtam átvészelni, mivel minden nap Echo Arénázok -
sparks
senior tag
Baromi jó, már majdnem csináltam egy gyári visszaállítást... Erre látom, hogy csak a Facebook és társai haltak meg. De miért írja ilyenkor az Oculus, hogy nincs internet Nincs szerver, de net az van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Prime Video
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gmail
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest