Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szauron
csendes tag
Ez jott szembe a youtube-on
Mark Zuckerberg Uses Project Cambria
[link]64738
-
Szauron
csendes tag
válasz Jinxb1rd #45797 üzenetére
En ilyet hasznalok: "OCULUS Quest 2 Elite fejpánt + Extra külső akkumulátor".
Toltesnel altalban nem szoktam az akkut levalasztani.
Ha nagyon sietek akkor kulon toltom mert akkor elobb lehet jatszani
Viszont azt nem todom, hogy amikor nem hasznalom, akkor le kell-e valasztani az kulso akksirol vagy sem... (nem tudom, hogy van-e benne valami inteligencia ami megvedi a belso akksit a folyamatos toltestol)64738
-
Szauron
csendes tag
mi ez a nagy csend ?
Ismertek meg mas olyan jatekot mint a Acron: Attack of the Squirrels!,
[link]
amivel kozosen lehet jatszani telefonrol es VR-el ?64738
-
Szauron
csendes tag
válasz Dyingsoul #44066 üzenetére
Jo otletnek tartom ezt a ev VR jateka szavazast, meg ha erdemben nem is tudok javasolni !
Annyi javaslatom van ezzel kapcsolatban, hogy:
Ki kene egesziteni azzal is, hogy ki milyen eszkozzel futtatja VR a jateko(ka)t:
pc, ps3, quest2, stb..
Mivel nem minden jatek fut mindenhol, es quest2 a legelterjedtebb eszkoz, igy lehet, hogy a legjobb VR jatek (ha az nem quest 2 -re jelent meg) a top 10 -ben sem lesz benne...Igy a vegen lehetne bontasokat kesziteni:
- melyik a legjobb jatek pl: csak a pc VR-t hasznalok kozott, csak a quest 2 hasznalok kozott stb...
- a szavazatot leadottak kozott a hardware eloszlas aranya
- egyeb[ Szerkesztve ]
64738
-
Szauron
csendes tag
Sziasztok !
A segitsegetek kernem (ujra) !:
Vettem egy Oculus 2 -t kb 4 hete, jelenleg egy kamu facebook fiokhoz van regisztralva, csak demo appokat toltottem ra eddig.
1. a mostani black friday akciobol mit erdemes megvenni ?
(ketto lanyom van, 15 es 17 evesek, fius beutessel :) )
2. fentebb irt referral code-ot valahogy igenybe tudnam meg venni ?
A valaszokat elore is koszonom !64738
-
Szauron
csendes tag
válasz Magyarfarkas #43423 üzenetére
Koszonom a lehetoseget !
Feljegyzem, majd lehet, hogy elek vele karacsony utan (gyerekeimnek vettem karacsonyra) , jelenleg stikaban probalgatom a eszkozt !
64738
-
Szauron
csendes tag
válasz barcalaci84 #43414 üzenetére
Koszonom a gyors valaszokat !
Elso korben szeretnem PC nelkul megoldani a video lejatszast ! (nativan csak a Q2-n szeretnem, igy hordozatobb a dolog, ha elutazok nem todom magammal vinni a pc-t)
A skyboxvr jonak tunik, csak szemben a bigsceen-nel az fizetos !
(a Q2-t tulajdonkep a gyerekeimnek vettem karacsonyra , es nem az en facebookom hoz lesz hozza kotve, igy egyelore nem akarok venni hozza szoftvert, csak addig is ki szeretnem probalni, hogy milyen)[ Szerkesztve ]
64738
-
Szauron
csendes tag
barcalaci84, peugeotmate Koszonom a valaszokat !
A bigscreen [link] alkalmazassal szeretnek filmet nezni oculus quest 2 - keszuleken , (pc nelkul, nativan) a kerdeseim:
1. hogyan lehet filmet masolni keszulekre ?
2. lehet-e '3d' -s filmet lejatszani, (pl: avatar-t) ?,
szerentnem a szegeny ember IMAX-at megvalositani
3. youtube-on jatszottam le full 3d -s 12k vidot ami egyreszt lelegzet elallitio volt, masreszt eleg homalyos...
a savszelleseggel van gond, vagy full 3d -re ilyen keves a 12k , vagy csak en rontottam el valamit ?
A keszuleg nekem eddig nagyon bejon !, Az erzes amikor eloszor felveszed, es egy virtualis nappaliban talalod magad, az nagyon kiraly !![ Szerkesztve ]
64738
-
Szauron
csendes tag
Sziasztok !
A mai napon boldog tulaja lettem egy oculus quest 2-nek ! (valojaban a gyerekeimnek vettem karacsonyra, de gondoltam addig kiprobalom )
Nekem jelenleg nincs facebook azonositom es nem is igazan terveztem, hogy lesz.1. Van arrol informaciotok, hogy mikortol lehet ezt az eszkozt meta regisztracioval hasznalni ?
2. a beuzemeleshez mindenkep kell telefonos oculus appliakciot telepiteni ?
A valaszokat elore is koszonom !
[ Szerkesztve ]
64738
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest