Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sberci

    tag

    Meg arrol sem ir, beszel senki, hogy a kep legszelen elkezd hordosodni a kep, mig az elozo ket verzional mindig minden klappolt. Ilyen szar akkor volt amikor csinaltam egy lencsemodot pl, gearvr-est valamelyik vive-on es sok ora base station parameter allitgatas utan sem volt tokeletes.

    Amig nem tudom nativ felbontason kiprobalni addig ezzel nem kurtolnem tele a vilagot, de gyakorlatilag egy homaly az egesz az elozo verziohoz kepest. Olyan szinten, hogy folyamatosan keresi a szemem a fokuszt, az eles pontot, meg is fajdult egy ora utan. Mig a regiek napokig is a fejemen lehettek akar.

    Az alap itt is mint a g2-nel, hogy pl msaa fileterek itt mar teljesen megolik a kepet (egy homaly lesz toluk minden) szoval azt ki kell kapcsolni, vagy minimumra venni. Igy jatek kozben azert mar voltak eles pillanataim, amikor bele tudtam feledkezni a dolgokba. de hiaba veszem fel akar az ss-t 3000x3000-re, mivel nem tudom nativra allitani a felbontasat (a steamvr ele beekelodo ultragagyi htc programban) mindig minden reces lesz, vagyis amikor monduk 720p.-ben jatszol egy 1080p-s monitoron es rapakolsz jo nagy ss-t, hogy az majd megoldja :)

    Igy nez ki egymas mellett a lencsék ugyanazon az IPD-n:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák