Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Ezt röviden segítene nekem valaki értelmezni?
[link]
Köszönöm.Első szemüvegemet csináltattam 8h ban monitoros munkavégzést csinálok egyre nehezebben látom a karaktereket, + könyv olvasással is kezdenek gondok lenni. Munkaszemüveget akartam jelezték, hogy van olyan ami munkaszemüveg és irodában távolabbra is jól látok, nem kell fel le raknom. Direkte rákérdeztem, hogy monitoros munkavégzéshez jó lesz e.
Megjött elöző héten a szemüvegem az a gondom vele, hogy közelre olvasó távolságra az alsó részével jól látok. De a felső részével csak ~1.5-2m tártytávolságtól lesz éles az meg baromi sok monitoros munkavégzéshez így igazából nem jó.
Jól gondolom, hogy ez el lett szurva és "közeli" munkavégzéshez szükséges monitoros szemüveget kellett volna kérnem/rendelnem? -
Dare2Live
félisten
Ezt tudná vki nekem értelmezni? [link]
Vmi javaslat, hogy sima vagy mutifokális, vagy milyet vegyek? Azt érzem, hogy a bal az romlott. Eddig sose volt szemüvegem.
Cég 31.500Ftig téríti gondolom ebbe nem fogok beleférni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest