- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
ferkoboy #2380 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, akkor fiatalabb korban ajánlottabb az egyfókuszú? Ez ideális lehet munkához (monitor előtt) meg távollátáshoz is (pl. vezetés)?
Köszönöm az optika tippet! Sajnos feléd nem nagyon járok, ha helytálló az adatlapodon lévő info.Viszont úgy nézem a Róna Optikában csak Zeiss van. Az említett Hoya Nulux Active / Essilor Eyezen-ről nem találtam infot a honlapjukon, persze ettől még lehet, hogy van nekik. Olyan helyet keresek ahol tényleg azt adják, ami igazán nekem való. Sajnos sok olyan helyről hallani, ahol mindenféle extrát eladnak, amik nyilván hasznos és jó dolgok, de az adott páciensnek mondjuk feleslegesek. Tehát kihasználják azt, hogy nem a téma szakértője az ember. Megfelel ennek a kitételnek az említett Optika?
(#2378) kew: Szia!
Köszönöm neked is ajánlást! A fenti Optikára vonatkozó kérdésere szívesen olvasnám a te véleményedet is. Milyen szemüveget csináltattál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- LED világítás a lakásban
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest