Hirdetés
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
stty -F /dev/ttyUSB0 9600 cread crtscts cs8 -cstopb -parenb Ez így már működik, ha így írom be, akkor villog az adás led, tehát a modulom és a gép között létrejött a kapcsolat. Viszont az stty szerint továbbra sem változott a baudrate, bár ha az lenne a valóság, akkor szerintem nem küldözgetne a modulom.
Csináltam egy N4 nevű fájlt, majd kiadtam az od-s parancsot:
od -An -d -N4 /dev/ttyUSB0, ami után már nem küld a modulom semmit a gépnek, a fájlba nem kerül semmi. Milyen formában kellene ezt kiadni? Ha terminálban adom ki, akkor csak kilépni lehet a terminálból.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01
üzenetére
stty -F /dev/ttyUSB0 9600 cstopb -parenb
Ez terminálban rootként lefut, probléma nélkül. Viszont ha megint beírom az stty parancsot, akkor meg továbbra is 38400 baud-ot ír.
Szóval nem tudom, hogy átállt-e.
od -An -d -N4 /dev/ttyUSB0
Igen, decimális számot szeretnék. Tehát össze kell pakolni 2*8 bitet egybe ahhoz, hogy a korrekt értéket lássam. Ehhez a parancshoz tudsz mutatni valami leírást? Nem nagyon találtam most hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest