Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
bambano #2898 üzenetére
...a tartalmát minden nap áthelyezem egy "archiv" mappába. A mappa neve, amibe áthelyezem az aktuális dátum.
PL:
/media/backup/winscp/trash
/media/backup/winscp/trash_archive/20240628Nekem ebből az jön le, hogy ez nem archívum, hanem egy sima mappa, aminek a trash_archive nevet adta és ezen belül vannak a 20240628, 20240629 stb. nevű almappák és aztán azon belül az aktuális nap trash mentései, akár valami tar.xz, akár csak simán átmásolva, akár más egyéb formában. Így működik az általam vázolt script, mivel törli a legkisebb nevű, vagyis a legrégebbi mappát, benne a cuccokkal.
De lehet, hogy én értelmeztem félre a dolgot, ez esetben elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest