-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poll Tamás
tag
Én valami másra gondoltam.
Nincs valami olyan játék, ilyen pl:. kardozós amin csak "menni" kell előre, vagy valami hasonlót. Játszottatok már PS1-en fps-t?
Medal of honor underground próbáltam, és egész jó, a grafika, szerintem szép. Kicsit, úgy de szemcsések a textúrák, de szerintem őszhatás szép. Az külön meglepet, amikor belelővők a falba, akkor van nyoma. Nem nagy szám, de van pár mai játékból amiből kihagyták ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Playstation 4 lemezes játékok eladóak
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged