Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Memóriakártya topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
vargalex #18952 üzenetére
Igazad volt, megfogta a netet a gyári fw-hez képest, így ment vissza a gyári fw, de pár perc után valami félresikerült és a bekapcsoló led és az összes led felváltva villogott, nem reagált a router.
Próbálkoztam a magához térítéssel délelőtt, de nem sikerült, így vettem egy Asus RT-AX53U eszközt, TL-WR1043ND magához kell téríteni tartaléknak.
-
grizlisandor
veterán
válasz
vargalex #18952 üzenetére
Értem, köszi az információkat!
Megpróbálom mit tud belőle OpenWRT, ha nem jön be, meg lecseréljük a routert valami korszerűbbre.Közben a kereső segítségével megtaláltam a magyar nyelv beállítását, ha már nem kell SSH-zni.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
A TP-Link TL-WR1043N/ND v3 routeremet tervezem kicsit szoftveresen aktualizálni, 2015-05-14 az utolsó gyári firmware, remélem kicsit izmosabb lesz a wifi is tőle.
Megvan a logout cikk hozzá, csak kár, hogy kicsit eljárt felette az idő; de kiegészítve(1) youtube videóval(2) érthető. Nagy vonalakban ok a dolog, de azért pontosítsunk:
-Firmwarét flashelem, utána jól értem, hogy itt már lesz net, mivel a flash során áthozza a routerben megjegyeztett Digitv internet felhasználó nevet és jelszót?
-Az újabb videókban a firmware flash után már mennek a webes felületre, kihagyva a PuTTY és utána lévő lépéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egy óra, két rendszer
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest