- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- VR topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoger
csendes tag
Üdv.
Valóban én voltam a béna. Újra nekiugrottam és sikerült. szerintem a Save gombal és a namértése miatt nem ment a dolog. De pontosan még most sem tiszta valaki rendbetenné a fejembe hogy konfiguráláskor hogy is működik a save meg az apply gomb, hogyan kellene használni.
-
thoger
csendes tag
Üdvözlet!
Elkeseredettségemben írok, ugyanis a dd-wrt leírásait végigolvasva sem tudtam elérni a célomat. Tudom hogy ez egy open-wrt topic, de aki azt használja annak lelkülete nem áll messze a dd-wrt-től.
-Szóval van nekem egy UPC szolgáltatói routerem, melyhez vezetékesen és vezeték nélkül csatlakoznak a klienseim.
-El szeretném érni egy DD-WRT v3.0-r40559 verzióval ellátott TP-LINK TL-WR743ND v1 eszközzel, hogy:
1.,Vezeték nélkül csatlakozzon a szolgáltatói routeremhez
2.,Elérhetővé váljon a lakás többi eszköze számára minden, ezen router-re dugdosott vezetékes kliens.A DD-WRT weboldalán talált rajz az általam leírtakat ábrázolja, annyi különbséggel hogy a primary routerem egyben a szolgáltatói modem is , a másodlagos routerem pedig az említett eszközöm.
Mivel csalódott vagyok hogy én magam nem tudom megcsinálni nagyon szívesen fizetek is azért hogy valaki teamviewer segítségével megcsinálja, elmagyarázza, és rátapintson mit nem értek. Cserébe megígérem hogy szép leírást készítek róla hogy más is megoldhassa ha ilyen gondja van.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged