- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
degas2428
tag
Sziasztok!
iMac 5k gépemhez vettem egy magic trackpad-et első verzióst. Néha azt csinálja, hogy elveszti a jelet vagy úgy viselkedik mintha megfagyna. Ezek a jelenségek mitől lehetnek?
-
degas2428
tag
Egy iMac 5k van a R9 390-es videókártyával. Lehet butaságot kérdezek: honnan tudom, hogy ezt a kártyát használja vagy a prociban lévőt? Lehet ezeket egyáltalán váltogatni?
Ha kiteszem teljes képernyőre a böngészőt (safari) akkor elég látványosan laggol. Ez normális? -
degas2428
tag
Sziasztok!
Beruháztam egy iMac 27" 5k gépre s nem tudom lehetséges-e, hogy az egér ill. a billentyű töltötségi szintjét lássam a képernyőn? Hol tudom beállítani a felbontást?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv: degas
-
degas2428
tag
Sziasztok!
iMac 27" 5k gép vásárlása előtt állok. Az alapgépet néztem ki magamnak (otthoni használatra) s ezt külső SSD-ről szeretném használni. Mi erről a véleményetek? Mennyire használható (gyors) így a rendszer? Fusion drive-ot nem nagyon szeretnék, az SSD meg irreálisan drága amennyiben azzal kérem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Adott egy 2013 late iMac sajnos HDD-vel. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e külső USB3 házban lévő SSD-ről bootoljon folyamatosan vagyis azon lenne az operációs rendszer s belső HDD pedig csak a háttértár lenne.
üdv: degas
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Egy iMac megvásárlásán töröm a fejem. Semmi különösre nem használnám csak napi használat: internet, word, exel, youtube, film, képek manipulációja. Egy 2015-ös iMac 21,5" i5 2,8 GHz, 8 GB Ram ill. 1TB Fusion drive vagy SSD (ezt még nem tudom). Azon is gondolkodtam, hogy olcsóbban megúsznám ha használtat vennék de nem tudom a típushibákat ill. még jobb lenne amennyiben ki tudnék fogni egy 2014-es Fusion drive-ost mert azt olvastam, hogy abban még 128 GB SSD van a mostani 24 GB helyett. Hol találhatnék régebbi típusokat? Lehetőleg újakat. Esetleg Ebay?
A Magic Mouse2 vagy a Magic Trackpad2 a jobb választás?
-
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy iMac-et de a HDD kicsit elrettent. Az Apple.hu ki lehet választani a Fusiondrive 1 TB háttértárolót is. Azt szeretném kérdezni, hogy ez jobb vagy ssd kellene bele. Mennyire lassú a Fusiondrive? Van valakinek tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Weather XM - Időjárásmérő bányászgép - ÚJ Bontatlan
- Fujitsu Esprimo E710 E90+ SFF PC, Quad Core i5-3470 CPU, 8 GB DDR3 RAM