- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #37453 üzenetére
Bocsánat, kicsit kiakadtam, sok meló volt, nem feltétlen most kellett volna átákkni egy olyan os-re amit nem ismerek, mert rengeteg időt veszítek ha nem tudok gyorsan megoldani valamit ami eddig nem is volt gond, de este rágugliztam a gondokra, és szerencsére, át lehetett állítani a cmd+option+D kombót is, sőt a cmd gombot is ki tudtam cserélni hogy úgy legyen elhelyezve mint win alatt, és így az összes gyorsbillentyűmet az adobe programokban újra tudom használni.
Nem szeretném szemetelni a topikot, de ha lehet pár kérdésem akkor most pl ezekre keresem a választ.- Van gyorsbill kombó ami elindít egy Finder ablakot? (mint win+E gomb windows alatt)
- Ezt eddig nem tudtam, de tetszik, és érdekel hogy lehet-e ilyesmit macen, tehát bill kombóval indítani az appokat a taskbarból.- A mail app-ot minden alkalommal el kell indítani? Magától nem indul, legalább is nem jelzi hány olvasatlan üzenetem van, csak azután hogy rákattintok, és talán még1x sem jelzett az új üzeneteknél.
- Kicsit ehhez kapcsolódik a következő is, van rá valami mód hogy külön kóddal lezárjam a mail appot, és a firefoxot? Irodai gép, és ide bejelentkeznék a saját google fiókommal is mert néha kell a melóhoz, de nem szeretném otthagyni hogy bárki beléphessen (még akkor sem ha tudom hogy senki nem élne vissza vele).
- Most mindenki tudja a kódomat mert ha nem lennék bent és kell valami hozzá kell tudjanak férni a projektjeimhez, DE van rá lehetőség hogy ha csak 1 user van azaz én, de valakinek kellene egy fájl, az vendégként beléphessen és belenézhessen FInderben a fájlokba? Tehát ha nem kerálok erre külön usert, meg lehet csinálni?
- Itt van olyan hogy startup menu, vagy folder? Hogy tudom megadni egy appnak hogy induljon magától ha a menüjében nincs erre opció? A lightshot printscreen appját szeretném így használni.Köszönöm szépen.
-
Czo
addikt
válasz
trialboj #37453 üzenetére
Kerdezz itt nyugodtan.
A cmd+option+D-t miert nem kapcsolod ki, vagy allitod at? Rendszerbeallitasok / Keyboard / Shortcuts. Mivel ez a Dockkal kapcsolatos dolog, ezert a "Launchpad & Dock" -nal van. Itt egyebkent tetszoleges szoftverben, tetszoleges, mar meglevo gyari, keyboard shortcutot at tudsz allitani, illetve, ha valamihez nincs gyarilag shortcut az adott appban, akkor itt tudsz csinalni is. Siman az App Shortcuts reszen hozza kell adnod, majd a menupont nevet beirni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest