Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz dwiki #1327 üzenetére

Az lehet, hogy a G4 nem a csúcs, de a mai P4-ek sem épp tegnap lettek kifejlesztve...
    A prescott meg csak egy szánalmas vergődése a sorozatnak.

AMD egy fokkal ma már talán jobb.

A photoshopot úgy értem, hogy egyik kedvenc emberem rendre idehoz egy tucat képet (30-40-50db) 4mpixelben, ebből kell 1024-es, 640-es, és 200-as képeket gyártani.
    és nem jó, mikor elfelejtem kilőni a norton on-the-fly file ellenőrzést, és látom, rendre megáll a csík, mert gondolkozik, a végén lezabálja a ramot, és a 10. képnél jön a ''windóz most megnöveli a virtuális memóriát....'' szöveg

a nyelv nekem is néha visszavált magyarra a hun pro-ról, legtöbbször a photoshop vagy az exel lövi ide, ha ezeket nem használom, 3-4 napig is hun pro marad.
    sajna erre nem tudok megoldást.

Amúgy számítógéphez csak átlag kezelői szinten értő páromra tudok hivatkozni, mikor nővéremet nem tudtam mini-re rábeszélni, és vett egy PC-t
    ő azt mondta, ha egyedül lakna, mint nővérem, és annyit értene a géphez mint nővérem (kb annyit ért) akkor nem merne PC-t venni, mert fingja sincs az antivirus, spyware és adware védekezésről, ellenben egy mac-et meg merne venni segítség nélkül is.

Tény és való, a PC-kben olyan baromságok vannak, amitől mindenki megijed, aki nem ért hozzá, mert olyan üzeneteket ír ki, hogy az ember be..ik.

Kérdem én, kit érdekel, hogy ő most megnöveli a virtuális memóriát? tegye, nem érdekel, dolgozni akarok.
    Kit érdekel, épp milyen buborékot dobál fel, hogy mit talált?
    és kit érdekel, hogy milyen végzetes kivétel történt az 0EX0000000 címen?
    csupa olyan dologgal idegesít egy usert a windows, amire
    - nem tudja a választ
    - nincs is köze hozzá, csak ok kell nyomni
    és hasonlók.

ez az, amiben a mac jobb, nem ír ki faszságokat, csak leáll az adott progi, és majd én megnézem neki a logban, ha érdekel, hogy miért, neki csak annyi a dolga, hogy újranyissa, nem?

most tovább nincs kedvem részeltezni, lévén munkaidő van :)

Új hozzászólás Aktív témák