- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
UP!
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Nem vagyok nagy linuxos, de most be kellene állítanom egy proxy szervert... kb 20-50 gépet kellene lekezelnem vele.... Alkalmas erre a SQUID? És mekkora ennek a gépigénye? -
kymco
veterán
Acces Point.... tudnom kellett volna, hogy erre gondolsz
De hát az eszem a melóhelyen maradt
. Az egy kicsit drága. Nekem egy pci kari elég lenne. Van otthon egy kis wireless router, és a második asztali gépen linuxot szeretnék tanulni, erre kell. Most xp fut rajta (a feleségem szakdolit írt eddig vele), és van egy usb-s wireless eszközöm, de ennek nincs linuxos támogatása. Ezért kellene valami olcsó alternatíva....
-
kymco
veterán
Megnéztem a Mandriva honlapján a támogatottak listáját, és kiválasztottam egy SMC-t... erre a kereskedő azt mondta, hogy kifutó darab, és az átlag WLAN kártyánál jóval drágábban szerzi be...12-13000 Ft-ért. Utána kerestem még egy párat a neten, de az általam ismert üzletek még csak nem is hallottak róla. Erre kiválasztottam egy-egy tipust a boltok kínálatából, de ezekhez meg nem volt a leírásban még csak megemlíve sem a linux... így gondoltam a fórumra.
-
kymco
veterán
Tud valaki valami jó, olcsó és könnyen beszerezhető WLAN kártyát linux alá (mandriva)?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest