- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Notebookomra szeretnék feltenni egy linux disztrit ami pár pillanat alatt betölt és msn-re, böngészésre alkalmas legyen, és nem hátrány ha hardveresen gyorsít flash-t is. az alap ubuntu 11 nekem olyan közepes gyorsaságúnak tűnt, mint-et is próbáltam, ez elég tetszetős, de a betöltés ennél sem villámgyors. na igen, míg el nem felejtem, hogy azért jó ha honosítás elérhető hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest