Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben. Adott egy HP mini pc ami kb 1,5 hónapja futott egy Debian 12.6(grafikus felület nélkül), plex szerverrel, qbittorrenttel.
Ki akartam próbálni a pi-hole-t, nem tetszett és mikor letöröltem, leszedett egyéb fontos dolgot ami után már nem indult a gép. Gondoltam újrarakom, a 12.9-es Debian már a legfrissebb azt is raktam föl. Viszont így nem működik a távoli hozzáférés a plexnél, és a qbittorrentnél nem indulnak el a letöltések. Annyira rájöttem, hogy ha grafikus felülettel együtt telepítem a 12.9 et akkor minden működik szépen, viszont ezt kihagynám, ha lehetséges.
Mit rontok el? Mi változott a 12.6 óta ami miatt nem működik a dolog? Valami csomagot most már nem rak föl amit eddig igen?
A segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Netfone
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest