- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takhanto
őstag
Valaki kipróbálta már Chrome Os-t?
-
Takhanto
őstag
Most már minden működik,frissítés és grafikus felület (driver) hiánya miatt nem ment
-
Takhanto
őstag
Linux RPM filesize: 20.2 MB Instructions
Verify NowAfter installing Java, restart your browser and verify Java has been installed correctly.
Linux (self-extracting file) filesize: 20.7 MB Instructions
Linux x64 * filesize: 20.3 MB Instructions
Linux x64 RPM * filesize: 19.7 MB InstructionsMelyik java lesz a megfelelő? Hogy tudom megnézni 32 vagy 64 bit-es ubuntum van?
-
-
Takhanto
őstag
Ma telepítettem fel az ubuntu 10.10-est,most éppen frissíti 11-re. Letőltöttem google chrome böngészőt, hogy kell feltelepíteni?
-
Takhanto
őstag
Kdz file-t szeretném kicsomagolni win alol, van olyan progi?
-
Takhanto
őstag
Opera böngészőt is fel akarok rakni,de ez se megy,áááh. Igyekszem megbarátkozni linux-al,de asszem maradok a vistánál...
-
Takhanto
őstag
hy all,fedora 9-et használok, hogy tudom feltelepíteni a adobe sockvawe-t? letőltöttem,de mit csináljak vele?
-
Takhanto
őstag
Letőltöttem a vga drivert,asztalomon van,hogy kell telepíteni? (Mandrake)
-
Takhanto
őstag
Volt ott egy varázsló,végigmentem és ezt az ötöt adott ki: ubuntu,freespire,opensuse,mandriva. Nekem mandriva ami tetszene,persze nem olvastam róla semmit,csak egyszerűen szimpatikus a neve
) Szal,öt közül melyik a jobb,mi a különbség? amd 3800+ x2,9600 gt ,160 gb IDE,160 gb sata,2 db dvd író,internet (routerről),ez a konfigom.
-
Takhanto
őstag
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a linuxot. Sok linux közül melyik a legújjabb,legszebb,legkönnyebben kezelhető oprenszer? És persze,magyarul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest