Hirdetés
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Win xp-ben ezt irja eszközkezelőbena vga-ra: 82852/82855 GM/GME Graphics controller
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Van egy notebookom amin meguntam az xp fel-le rakását, elérkezettnek láttam az időt az ismeretlen linux világára...gondoltam én!

Lap-topra szeretném: Intel celeron 1.5ghz 512 ddr, asszem intel gma 945 integrált vga!
Leszedtem kiírtam az Ubuntu 12.04-et én kis naiv hát a boot se jött össze mert valami vga error és nem csinál semmit!
tudtok nekem olyan Ubuntut ajánlani amelyik ismerheti a vga-t, és el is kocogna e fent leirt notin?
Hálás köszönet, jó hétvégét!
Üdv.:MF
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szemüveges topik
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest