-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
sonique #9387 üzenetére
ugynezki meg van a hiba
de hogy az istenbe lehetséges ilyena hibat ugy nez ki az okozta hogy elötte ssh-n bejelentkezve mc vel atmasoltam és atneveztem egy foldert ... mert ugy NAS on keresztül ez orákat vett volna igénybe
és az atnevezést nem türte a rendszerszal mit lehet ilyenkor csainalni hogy az adataimhoz hozza jussak
a rajta lévö rendszer nem érdekel és maga NAS sem mert most hasznaltam utoljára ez biztosigencsak nem üzembiztos ez a linuxos moka
-
sonique
őstag
kellen nekem némi segitség hogy lehetséges e egyatalan az adataimat vissza szerezni és ha igen hogyan
adott egy wd my book world amin ugye linux fut
egy jo fajta file systemmel amire ezt irja ki ha be akarom mountolni monjuk ubuntu alá
linux_raid member
és semmit sem csinal velea lényeg hogy néztem egy filmet a wd röl és közben nem lehette latni a foldereket és fileokat
miközben a filmet még vigan néztem de már nem volt elérhetössh-n belépve is ugyan ez volt a helyzet
fut rajta egy transmission torrent kliens
no ez lat valahogyan néhány filet és seedeli miközben már én magán a megosztason és a hdd-n nem latomezek szerint nem tünt el minden adatom csak valami gebasz van ?!?!
a legnagyobb gond az hogy nagyon nem szoktam linuxal szorakozni fel tudok rakni 1- 2 programot meg ilyenek de ebben ki is merül a tudásom ...
szoval 5leteket várok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest