- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Oliverda #1012 üzenetére
mc=Midnight Commander, konzolos filemanager (ha vindoz alatt Total commandert hasznalsz, akkor nem fogod hianyolni
)
links=konzolos netbongeszo, ha nem tudod mi ez akkor erre sem lesz szukseged
a Suse-t en szemely szerint nem igazan kedvelem, de izles dolga. ha van egy kis raero idod, probalj ki par napra egy-ket disztrot, aztan ugyis meglatod melyik feXik neked jobban. ha van az ismeretsegi korodben olyan aki hasznal mar egy ideje Linuxot, akkor olyan disztrot tegyel fel mint o, eleinte ugyis szukseg lesz a segitsegre, az meg ugy a legkonnyebb ha o mar tudja mi merre van -
doc
nagyúr
válasz
Oliverda #1009 üzenetére
Mostanaban nagyon divatos az Ubuntu, van 64 bites kiadasa is, bar en szemely szerint nem vagyok nagy Ubuntu rajongo, otthon Slackware-t hasznalok, nem tudom annak van-e kulon 64 bites valtozata (notebookra tettem Ubuntut, a videokartyat nem volt kepes eletre kelteni, mc nincs benne, links szinten nincs, ugyhogy innentol toroltem es ment a helyere a Slackware 10.2, kijelzo tokeletes, mc es links is van
)
ha neked nincs extrem kijelzod (mint az en 1680x1050-esem) es nem kell sok parancssoros program, akkor szerintem jol jarhatsz az Ubuntuval, eleg komoly tamogatottsaga es felhasznalotabora van, a debian alap miatt pedig gyak. barhol tudnak benne segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged