- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Hát, én a múltkor rendeltem egy opensolaris cd-t (ingyen van), és gondoltam ha már megvan, kipróbálom. Felraktam egy vinyóra amit amúgy nem használtam, hát nálam állati lassú. Valamelyik nap azt akartam indítani, bootloader-ben entert nyomtam a solarisra, eljutott addig, hogy a hosszú csíkban ment ide-oda a kis piros vonal.
És akkor úgy ment a csík már vagy 10 perce folyamatosan, nem vártam meg, inkább mentem vissza linuxba. De amúgy a PC jó, mert a linux megy hibátlanul, meg a vinyó, amire telepítettem, az is működik, mert máskor elindult a solaris rendesen, csak akkor is bazi lassan.
Szerk:
Erre a képernyőre gondolok, ahol megállt a mutatvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged