Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Lehet a gyári csomag nem támogatja a muti kórt."
Eddigi Ubuntukba és Fedorákba támogatta,most direkt szívatnak a fejlesztők vagy mi?"Szerintem ez inkább a lejátszó program sara. Miket használsz?"
VLC,xine,mplayer,totem.
Biztos nem a lejátszó program,mert a VLC 0.9.9-es verziója (Ubuntu 9.10-ben 1.0.2 van) meg használt több magot Ubuntu 8.04-en.Sweet Lou 6: akkor neked is csak egy magon megy,ugyanis a másik magon az a 20-30% az Xorg server miatt van és nekem is váltakozik a két mag között,de az csak amiatt,hogy egyszer az egyik másszor a másik magnak adja a feladatot az ütemező. Egyenlőnek kell lennie a %-oknak nagyjából,nekem régen egyenlőek voltak amikor ment rendesen...
Ezzel meg tudnátok nézni? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest