- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Met van egy linuxos média szerver a padlásomon. A szomszéddal közösen használjuk. Néha összeroggyan rajta a linux. Ekkor szoktam win alól,putty-al belépni root-ként, és megnézni, hogy megy, vagy nem. Mert a win néha el szokta felejteni a megosztásokat..... Ezért biztosabb ez a módszer. Az Xterm még nem nekem való,és a kdessh sem.
Nem szeretem az ilyen parancssoros dolgokat.
k4dssh:menj a 192.168.1.254 rootként pistike jelszóval és a 22-es porton, majd mc, és szeretném, ha nem dobnál ki valami hülye üzenettel
válasz: fuck
Meg ez:ssh: ssh: Could not resolve hostname host: Name or service not known
Ezekből nem tudom eldönteni, hogy nem megy a gép, vgy csak rosszul ütöttem be a dolgokat. Putty esetén: Elég egy mentett profilt előszedni, és csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest