Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Met van egy linuxos média szerver a padlásomon. A szomszéddal közösen használjuk. Néha összeroggyan rajta a linux. Ekkor szoktam win alól,putty-al belépni root-ként, és megnézni, hogy megy, vagy nem. Mert a win néha el szokta felejteni a megosztásokat..... Ezért biztosabb ez a módszer. Az Xterm még nem nekem való,és a kdessh sem.
Nem szeretem az ilyen parancssoros dolgokat.
k4dssh:menj a 192.168.1.254 rootként pistike jelszóval és a 22-es porton, majd mc, és szeretném, ha nem dobnál ki valami hülye üzenettel
válasz: fuck
Meg ez:ssh: ssh: Could not resolve hostname host: Name or service not known
Ezekből nem tudom eldönteni, hogy nem megy a gép, vgy csak rosszul ütöttem be a dolgokat. Putty esetén: Elég egy mentett profilt előszedni, és csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest