Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
az OSX-esek aszonygák hogy kernelcsere
.. amitől én még óckodom
, a MAC-es topikban meg biker aszonta, hogy a automount ... 

automount automout autpomont automount amuot mont aut ount
egyszer régen annyit szenvedtem linux alatt a GUS PnP hangkártyámmal, hogy elneveztek /dev/dsp-nek
noszóval nem akarnám kiérdemelni az automount nevet ....
valami USB-híd -dal lehet összefüggésben, ha a apple keyboard USB-ről egyből felismer mindent ...
az eszközfile-ok igen .. .a disk3 disk4 és a disk5 lenne ... ezeknek kellene megjelennie a /dev -ben
most már az apple bill-en keresztül se gyün fel semmi ....
köszi, hogy megpróbáltál segíteni

sajna úgy látszik, kernelcsere, amitől én pánikolok....______ ______ ______ ______ ______
na -- most betettem a pendrive-t a bill.-be ....
és a system profiler látja, de disk3 disk4 disk5-t nem oszt ki neki .... vagy mi....
______ ______ ______ ______ ______
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.. amitől én még óckodom