- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
az OSX-esek aszonygák hogy kernelcsere
.. amitől én még óckodom
, a MAC-es topikban meg biker aszonta, hogy a automount ...
automount automout autpomont automount amuot mont aut ount
egyszer régen annyit szenvedtem linux alatt a GUS PnP hangkártyámmal, hogy elneveztek /dev/dsp-neknoszóval nem akarnám kiérdemelni az automount nevet ....
valami USB-híd -dal lehet összefüggésben, ha a apple keyboard USB-ről egyből felismer mindent ...
az eszközfile-ok igen .. .a disk3 disk4 és a disk5 lenne ... ezeknek kellene megjelennie a /dev -ben
most már az apple bill-en keresztül se gyün fel semmi ....
köszi, hogy megpróbáltál segíteni
sajna úgy látszik, kernelcsere, amitől én pánikolok....______ ______ ______ ______ ______
na -- most betettem a pendrive-t a bill.-be ....
és a system profiler látja, de disk3 disk4 disk5-t nem oszt ki neki .... vagy mi....
______ ______ ______ ______ ______
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest