Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hát aztmondják a hivatalos ati driverek már elég jók, de linuxon választék is van, lehet nemhivatalosat használni, lehet fglrx-et(én eddig ilyet használtam radeon9600prau-val), meg még ami van.
Nekem a fő gépemen vindóz van, mert azon szinte csak játszom (bár reménykedem, hogy eljön egyszer az opengl, vagy a linuxra haxolt directx ideje), de a szüleim böngészős gépére ubuntut telepítettem, minimálba, gui nélkül. Kb fél óra alatt netes telepítéssel, és a nemsok linuxos tapasztalatommal, simán összehoztam a rendszert xorg, fluxbox telepítéssel. Nem kellett sokat turkálni benne, de amit kellett az is egyszerű volt, minden olyan logikusan van elrendezve. Minél jobban ismerem meg a linuxot annál összeszedettebb, és profibb rendszernek tűnik

Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Formula-1
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi