Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- Videószerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
sirály12 #4062 üzenetére
Sziasztok.
Közben a net gondot megoldottam. mint kiderült, egy parancs nem volt jó.
Most is linuxról írok.
De lenne egy másik problémám. Van egy Leadtek winfast tv2000xp rm tunerem, ezen tv-zek, nincs is rendes tv-m.
Valaki elmondaná hogy állíthatom be? Már rendeteget olvastam róla, de valami nem jó.
Ha kiadom az lspci parancsot akkor ezt kapom:
01:07.0 Multimedia video controller: Brooktree Corporation Bt878 Video Capture (rev 11)
01:07.1 Multimedia controller: Brooktree Corporation Bt878 Audio Capture (rev 11)
Tehát elvileg látja. A kernel elvileg lekezeli, mégsem lát egyetlen csatornát sem.
Kiderítettem hogy a kari 34-es a tunere pedig 5.
A konfigfile-okat előbb yast-tal, a végén mér kézzel szerkesztettem, de nem akar menni. Ha valaki segít, akkor leírom mi van a konfigfile-okban.
Valaki elmondaná lépésről-lépésre, hogy kell beállítani?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest