-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
CPT.Pirk #34281 üzenetére
valójában nem teljesen nagyobb írási sebességről szól a történet, hanem konstans késleltetésről. ezt úgy éri el, hogy kevésbé foglalkozik az írási hibákkal, ettől lesz kicsivel gyorsabb. a kamerarendszereknél kevésbé fontos, hogy egy-egy kép részlete megőrződjön, sokkal fontosabb, hogy hiba esetén a többi kép rögzítésre kerüljön.
igaza van ubyegon2-nek, az a diszk csak kamera real time rögzítésére való, másra nem.
-
válasz
CPT.Pirk #34281 üzenetére
Ha másként tudod, akkor OK, én sehogy se tudtam, ezért is idéztem anno a Western Digital nevű cégtől.
Nagyobb írás sebesség az fura, mert vagy 5400rpm vagy 7200rpm, volt 10000rpm-es is WD-nek, de hogy az nem surveillance célra készült, az tuti. Nem is a rendszer futtatása volt nem ajánlott, hanem a desktopban használat, gondolom a fs miatt.
Szóval a WD szerint ez volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest