Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy wgettel, curllal indítanak kéréseket, vagy valami PHP script csinálja, de szerintem ez utóbbi. Ahogy írtam, ha az auditd fent és van rendesen be van konfigolva, az képes logolni a kimenő kapcsolatokat.
ausearchprogrammal elég részletesen lehet keresgélni a logokban.
De a php-fpm logjait, és az httpd logjait is nézegesd, pl. ha sok 404-es hiba van bennük, az máris gyanús.Amit még elfelejtettem, hogy a cron logokat és a cron feladatokat is nézd át, minden usernél egyesével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Steam Deck
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest