- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs dinamikus dns-em. A domain szolgáltató dns-ét használom, ott van beállítva a domain-ekhez a vps ip.
De sokáig nem volt gond vele. Most viszont egy kis szünet után újrapakoltam a szervert és új certbot hitelesítést csináltam a https kapcsolathoz a domainek/subdomainek számára.
Nem tudom van-e összefüggés, de azóta elszabadult a pokol.Úgy döntöttem törlöm a teljes szervert a log-ok mentése után és másképp csinálom meg újra.
Nem pakolok ki mindent a webre/netre.
Nem tudom, de esetleg maradhatna a phpmyadmin ssh-tunnel-el?
Illetve jó volna valami whitelist alapján csak bizonyos ip tartományokra korlátozni a szolgáltatások elérését.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest