Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #34146 üzenetére
Ebbe így még nem gondoltam bele.
Én 2000 fölé szoktam rakni az SSH portot a WAN felől elérhető eszközeimnél. Most ha lenne valamilyen kártevő valamelyik gépemen, akkor első körben le kéne állítania az sshd-t, hogy bindelni tudjon a portjára, de ehhez már eleve root jog kell (ha csak nincs valami local privilege escalation vulnerability a rendszerben), de ha már van root joga, akkor cseszhetem. Akkor ellophatja a privát kulcsomat, stb.
Te hát mindenképp kell neki root jog, ha át akar verni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest