- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát, az van, hogy különböző helyszinekről lépek be.
Viszont jellemzően 3-4 VPN szervert használok WireGuard-al. (ProtonVPN előfizetés 1 évre)
Szerintem IP-re ezért nem nagyon van értelme szűrnöm.
Így is gondot jelenthet a Fail2Ban, ha pont arról a VPN-ről támadják és blokkol.
MAC szűrés szintén értelmetlen jelen helyzetben szerintem.De elméletben szűrhető, igen. Mondjuk intranet esetében.
Más:
Lehet értelme SSH Cert-nek? (Még soha nem használtam, kizárólag SSL-t a HTTPS-hez free cert szolgáltatóval)
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest