-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
CPT.Pirk #32923 üzenetére
végignyomogattam, szerintem tévedés az egész.
azzal az alapvető hibával indít, hogy swappinest akar barkácsolni, miközben nincs swap.
a másik, hogy ilyen 200-300 megabyte puffereken vekeng, miközben pl. nekem 128 giga ramom van.
engem valahogy totálisan nem bír felizgatni, hogy jelenleg 9 és fél óra uptime után (ez a desktopom) 122 giga ram van szabadon vagy 120 vagy 125 vagy a franc se tudja, mennyi.ha te boldog vagy vele, használd. de hogy ez default bekerüljön egy disztróba csak azért, hogy default azonnal töröljem, annak sok értelme nincs.
ettől még nyithatunk vitát, hogy rendben van-e a linux block device layer (nincs), de az egy másik kérdés.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
CPT.Pirk #32923 üzenetére
az, hogy 1-2 ilyen érték módosításával neked pozitív tapasztalataid vannak, nem jelenti azt, hogy nincs olyan negatív hatása amit te nem veszel észre, vagy más rendszereken nem jön ki.
én pl kb soha nem mozgatok fileokat se másik particióra, pendrivera meg főleg, valamint az általam üzemeltett serverek még csak pendrivet sem láttak.egyébként a fenti scriptet elég egyszer futtatni és elfejeteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest