Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- E-book olvasók
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszönöm a választ. Igazából, most a fő cél az lenne, hogy a másik HDD-re ami üres első körben a debiant feltenni úgy, hogy az xp-s HDD-n lévő dolgokhoz ne nyúljon egyáltalán.
A mukahelyi gépemen úgyanilyen két HDD-s megoldás esetén úgy telepítettem, hogy lehúztam a debian telepítésekor a win-es HDD-t. Ezzel az a baj, hogy mivel telepítéskor nem észlelte a linux a wines HDD-t, ha felvan dugva mindkét HDD mindig a win indul nem tudom beállítani, hogy indításkor kitudjam választani melyik rendszert indítsa.
Ezért vagyok most óvatos, mert nem szeretném,ha az xp-s HDD-m adatai elvesznének.
Azért gondoltam az előbbi leírásomban említett megoldásra.
Az ubuntu azért jööt elő, mert ha késöbb szeretnék a debianos HDD-re még egy linuxot tenni akkor a debian telepítésekor a most még ürs HDD kétfelé kéne particionálnom a ksöbbi telepítés érdekében.
Várom válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.22
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest