- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
bambano #31494 üzenetére
Köszönöm!
A Teamviewer itthoni használatra kellene csak, hogy ne kelljen mindig ahhoz a géphez ülnöm amivel dolgom van. Én sem igazán szeretem, mivel millió és egy baja van, de eddig még nem találtam olyan alternatívát, ami ingyenes, tud magyarul (nekem megfelelne az angol, de a család többi tagja minimálisan se beszéli), könnyen kezelhető, és elérhető linuxon, illetve Windowson is. Megpróbálok akkor egy nem Debian verziót is.
A Firefoxos tippet is köszönöm, annyit még kérdezhetek, ezt hogyan lenne ajánlott frissíteni? Ha kell, le tudom tölteni, és fel tudom tenni az oldalukon elérhető tar csomagot, csak nem tudom, hogy van-e ettől jobb megoldás.
Kernelből nem ragaszkodom a legújabbhoz, jó nekem ez is, csak ha már felmerült a másik topikban, gondoltam rákérdezek erre is. Ez úgy is csak egy harmadlagos gép, aminek annyi a célja, hogy szükség esetén tudjam használni egyszerűbb dolgokra, plusz ezen tudok próbálkozni és tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest