-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #31267 üzenetére
Több évnyi használat után bátran ajánlom az MX-et. Nagyon megkedveltem ezt a disztrót. Annyira, hogy az Arch mellett ez tartottam csak meg a disztróhopperkedésből. Mindkettőn Xfce-t használok, az MX-nek van egy Fluxbox konfigja is, ha még soványabb GUI kellene, mint az Xfce. Nagyon könnyen telepíthető a repójukból.
Az MX repói elég lassúak, ne lepődj majd meg, ha a nagyobb csomagok kicsit lassabban jönnek majd le. Ez utóbbit tudom csak említeni, aminek van egy kis negatív fennhangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged