- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #29486 üzenetére
Bármi ami rolling vállati környezetbe teljesen alkalmatlan. Valami kétes licensz-el rendelkező dolog bekerül akkor az tud rohadt nagy gondokat okozni. Kritikus szerver az Redhat vagy nem open Suse.
haddent: ráadásul most már a leap opensuse az konkrétan az SLES alapján megy, a .x verziók a service packek. Szóval konkrétan ki lett tolva a támogatási idő.
-
haddent
addikt
válasz
Frawly #29486 üzenetére
Tudom ez (akartam) írtam én is kb. Utolsó részt annyival egészíteném ki, hogy itthon tök szívesen hegesztek bármit, mert jó érzés, szeretem, sikerül is meg tényleg minimál, friss, jó. De munkában biztos nem fogok nekiállni. Száz milliókat fizetünk vasért, milliókat supportért. Felrakom, menjen. Ha nem akkor kiverem a hisztit, hogy 2 órán belül azonnal bugfix, mert nem fejlesztésért fizetnek, nem végzem el helyettük a munkájukat mert se időm se kedvem ilyen keretek közt productionben nem saját cuccon. Tehát teljesen jó ez úgy ahogy van, mindennek megvan a saját helye
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest