- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
samujózsi #29382 üzenetére
"Te egyszerűen gyülölöd valamiért.": igen, ez így van.
azért, mert azt látom, hogy egy csomó kód "overengineered", túl van tervezve, és ahelyett, hogy hatékonyan, tömören megcsinálták volna, "szépen" csinálták meg.egyszer régen egy korábbi munkámban monitoring adatokat kellett gyűjtenem egy appból, és a tisztelt fejlesztővel hetekig veszekedtem, hogy azt az adatot, amit egyszerű, egysoros, csv jellegű formátumban ki tud adni, ne json-ben meg xml-ben adja már ki, mert azt sokkal nagyobb meló parsolni.
de jártam már úgy is, még a múlt évezredben, hogy egy internet szolgáltató rendszerét megtervezték úgy, ahogy a cisco elképzelte (ami nyilván minél több dobozt akart eladni). lett belőle egy akkora architektúra, hogy a2-es lapra fért csak ki nyomtatva. azt megkaptam, kiröhögtem, utána megcsináltam ugyanazt shellben, összesen kevesebb, mint két képernyőnyi shell kóddal meg ötvenedannyi programmal.
ja nem. nem csak a múlt évezredben jártam így, hanem a mostaniban is...
de szerintem ha ebből flame-t akarunk csinálni, akkor élesszük fel egy korábbi posztom topicját és ott: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 3
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háború Izraelben
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest