- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
samujózsi #29382 üzenetére
"Te egyszerűen gyülölöd valamiért.": igen, ez így van.
azért, mert azt látom, hogy egy csomó kód "overengineered", túl van tervezve, és ahelyett, hogy hatékonyan, tömören megcsinálták volna, "szépen" csinálták meg.egyszer régen egy korábbi munkámban monitoring adatokat kellett gyűjtenem egy appból, és a tisztelt fejlesztővel hetekig veszekedtem, hogy azt az adatot, amit egyszerű, egysoros, csv jellegű formátumban ki tud adni, ne json-ben meg xml-ben adja már ki, mert azt sokkal nagyobb meló parsolni.
de jártam már úgy is, még a múlt évezredben, hogy egy internet szolgáltató rendszerét megtervezték úgy, ahogy a cisco elképzelte (ami nyilván minél több dobozt akart eladni). lett belőle egy akkora architektúra, hogy a2-es lapra fért csak ki nyomtatva. azt megkaptam, kiröhögtem, utána megcsináltam ugyanazt shellben, összesen kevesebb, mint két képernyőnyi shell kóddal meg ötvenedannyi programmal.
ja nem. nem csak a múlt évezredben jártam így, hanem a mostaniban is...
de szerintem ha ebből flame-t akarunk csinálni, akkor élesszük fel egy korábbi posztom topicját és ott: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest