Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Jester01
üzenetére
A regi kis AMD Brazos eEEE PC-t az integralttal ugyanugy erinti, ez nem a Ryzen-es problema lesz sztem.
Korabbi Debian live gyonyoruen bejon.. Akarcsak a regebbi LTS Ubuntu.Vmi amdgpu kornyeken nagyon felrement az uj disztrokban
Mintha mas lenne a default es ez nem kezeli jol a VGA-kat. Csak ezt hogy engedtek stable-be, azon most is gondolkodom, en ugy kizartam volna mar testing-bol is, mint a szel. Hatalmas baki

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mintha mas lenne a default es ez nem kezeli jol a VGA-kat. Csak ezt hogy engedtek stable-be, azon most is gondolkodom, en ugy kizartam volna mar testing-bol is, mint a szel. Hatalmas baki