- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #28133 üzenetére
Elementary anno az alma utánzó kinézettel lett népszerű, de a saját felület és a plank-on kívül gyakorlatilag elég korlátozott a beállíthatósága persze mihez képest. Amikor próbáltam, ennél is lehetett saját tweak csomagot felrakni, ami már bevált a semmire sem jó Gnome esetén is. Képtelen vagyok felfogni, miért butítják a Gnome-ot, ahelyett, hogy ezt a tweak-elést is integrálnák. Persze a mostani Ubuntu-s Gnome-nál érezhető volt, hogy Unitys-nak kell lennie.....
Azok a disztrók, amik valami saját DE-t vagy más spéci dolgot hoznak ki, hogy azzal legyenek különlegesek, többnyire belefulladnak ebbe az erőfeszítésbe. Mondhattok akármit, de anno ez a Mint-nek a Cinanmonnal nagyon sikerült, de másnak nem annyira.
A PoP amúgy kb egy teljesértékű disztró saját kinézettel, de ezt a PoP 76-os eszközök miatt dobták össze, szerintem semmi olyan nincs benne, amit egy nem totál kezdő ne tudna bármiből összehozni.
A Chakra az más, az már a saját útját járva kicsit tud más lenni, mint a többi népszerű Archklón. (nem is az gyakorlatilag teljesen már...) Ott aztán jól megrágják végső kiadás előtt, RC 18 nem tudom mikor lesz.
De amúgy tényleg jó és gyorsabb a hype-olt Manjaro-nál! A Manjaro a disztrók hype-kingje! De ha valamit felraksz mellé, hisztis kernel panic tör rá.
(#28134) emvy
Tudom, köszi! Épp emiatt is említettem abban a hsz-ben, hogy most is 4. Jó ideig megelőzte az Ubuntu-t és a Mint-et, azért azt senki nem gondolta, hogy többen használnák, mint előző kettőt, nem beszélve a Debian-ról, Fedora-ról meg a többiről. Kérész életű hype.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Apple asztali gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest