- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Pussz nem hinném, hogy megvetted jogtisztán a Nero-t Win alá
Én nem gyanísottam meg, csak okkifejtést végeztem. Tisztában vagyok a Trial verzió és a Bundle verzió fogalmával, de ezen mondatomat kivéve, szerintem minden egyes szavam igazságot hordoz magában, de szerintem még a fenti mondatom is. Hiszen arról beszéltem, hogy egy alapból fizetős termék sohasem lesz egy lapon említhető egy nyílt szoftverrel, mert a kettőt nem ugyanolyan fejlesztők készítik, valakiknek ez ''Munka'' valakinek pedig ''Szórakozás''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Üzleti vita és megbeszélés
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest