-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
bambano #26770 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy nincs ilyen.
Ezért csodálkoztam is a fenti kérdésen.Nekem mindenképp kellene a bridge mód, ezt már fentebb írtam, a digis szerelők külön kérésre állították be az eszközüket bridge módba, különben nem kellene a PPPoE-vel foglalkoznom.
Egy NAT-olt hálózatra meg nem szívesen tennék egy fix IP-vel rendelkező szervert, ami tűzfalat és NAT-ot is ad a mögötte lévő gépek számára.Szeretném, ha megértenétek, hogy nem akarom megváltoztatni az eddigi koncepciót. Eszemben sincs ilyesmi. Eddig volt egy CentOS7 szerver, fix IP címmel, domain névvel, amelyen egyebek közt tűzfal fut és NAT-ot ad a belső hálózat számára. Most megváltozott a bejövő link PPPoE-re, de az eddigi koncepciót ettől még nem akarom megváltoztatni, így akarom működtetni továbbra is.
Nem abban kértem tanácsot, hogy milyen más koncepcióval lehetne még működtetni ezt a rendszert, hanem hogy a fentebb említett hibaüzenetektől hogyan tudnék megszabadulni. Ha valaki ebben segíteni tud, azt hálásan köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest