- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
Rimuru #26664 üzenetére
A rendszerbeállítások ... dysplay menüpontban volt egy DVI-0 és egy VGA-0 kimenet ami valójában egy. Én a DVI-0 kijelző engedélyezve opcióból kivettem a pipát és emiatt a VGA-0 kijelzőm is meghalt, mivel DVI-VGA átalakítót használok. Ujratelepítettem az egész rendszert most így néz ki. Most már így fogom hagyni. A VGA-t áttettem a DVI baloldalára és így most már minden minden progi ablaka a VGA-0 kijelzőben nyílik meg.
Most már jól működik.
A DVI ablak valójában nem látszik, csak ebben a screenshotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest