Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Közben elkezdtem végignézegetni a mappákat és ráleltem a config fájlokra az etc mappán belül, amik szerint a példaadatbázis itt van és valóban itt is van: /var/lib/firebird/data/employee.fdb
Akkor ha jól gondolom, elég ide bemásolnom az én XXXXXX.GDB fájlomat és vagy az ip címemen közvetlenül, vagy az azon belüli mappa megadásával el is érem? 11.11.11.11/var/lib/firebird/data/XXXXXX.GDB
Vagy kell még valamit csinálnom?
A program, ami használná, csak azt írja, hogy másoljam be és adjam meg a távoli szerver elérhetőségét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest