-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
bambano #23308 üzenetére
Igen...
ezek az elegánsabb megoldások
Egy kicsit árnyalnám a képet.. Én a wint nem szoktam leallítani, hanem a vmplayer-t kapcsolom ki úgyan, hogy a wint elmenti az aktuális állásában. Ez ugye nem is a win suspendje, mivel win nem is értesül arról hogy én már nem is dolgozom vele.
Persze attól a linkelt oldalad még használható, mivel rá lehet venni, hogy a wint ne kikapcsolja hanem suspendbe rakja.. ekkor viszont a vmpalyer már kezeli a win suspendjét (per pillanat ekkor jelszót kér bekacsoláskor..)Kicsit nyakatekert
Szerk: Annyi még, hogy nem egységesen akarom kitiltani magam a rendszerleállításból.
Cél az, hogy a irodai gépeken a userek csak a leállítás gombra legyenek képesek kikapcsolni a gépet és az meg ne működjön, ha fut a vmplayer
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 4
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest