- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
egy családi használatú laptop, amire se rolling disztrót, se KDE-t nem szeretnék tenni.
Egyébként ismerem, használtam egy ideig, de nem az én világom.Milyen ddr ram való abba a laptopba? Mennyi memória van benne? Esetleg érdemes lenne bővíteni. Én a kde-re voksolnék, a windowshoz eléggé hasonló és ez egy családi gépnél előny lehet, a chakrától meg nem kell félni, csak half rolling release, nem olyan sűrűn frissül. A kde4-et használja és addig nem is váltanak feljebb míg a kde5 teljesen el nem készül. Pont az a chakra specialitása hogy komplett kde környezetet kínál. Minden van kde-re a szövegszerkesztőn táblázatkezelőn keresztül a videóvágóig(kdenlive).
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként ismerem, használtam egy ideig, de nem az én világom.