Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru
üzenetére
és @Vladi : Az oké, hogy le tudom állítani, csak menet közben szerintem nem jó, ha kirántom alóla az átmeneti file-okat
Ha nem gáz az SSD-n a temp, akkor hagyom ott, nem muntolom a winyót fixre.
Mondjuk lehet marad amúgy a fix, mert kb. ugyanannyira gáz egy USB-s meghajtót is dugdozni rá, mintha állandóan vehetem ki a winyót, ha kell valami DVD-ről.Hogy 4GB RAM : Van itt néha virtuális gép is...
Az asztalin is volt, ott is inkább a winyón volt kevés a hely, viszont ott volt swap. Amíg nincs nyóc gigám, lehet fixálódik a winyó, és megy oda a temp, meg egy kis swap. Virtuálgépen kívül máskor nem ír bele, az a vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem gáz az SSD-n a temp, akkor hagyom ott, nem muntolom a winyót fixre.
Az asztalin is volt, ott is inkább a winyón volt kevés a hely, viszont ott volt swap. Amíg nincs nyóc gigám, lehet fixálódik a winyó, és megy oda a temp, meg egy kis swap. Virtuálgépen kívül máskor nem ír bele, az a vicces.