Hirdetés
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #21722 üzenetére
Bár nem tudom pontosan mire gondoltál, de megcsináltam a particionálást kparted alatt, nem kicsit volt egyszerűbb.
Mondjuk a leírás további része nem igazán stimmelt, de végül rájöttem mi miatt nem tud bootolni ez a szépség és most már fut rajta a Debian
, úgyhogy megvolt az év utolsó hőstette, mehetek inni rá! BUÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest