Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Nikon DSLR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bambano
üzenetére
Persze. Viszont ez egy hibrid kártya, mint fentebb írtam, elsősorban az analóg része lenne érdekes, mert valószínű szebb képe van, mint amit eddig használtam.
Illetve, ha csak dvb-t kérdése, akkor semmibe nem tart átdugni az antennát
Most leginkább az érdkelne, hogy honnan tudom meg, hogy a környékemen milyen dvb-t frekiket érdemes nézni, illetve hogy a kártya analóg részét hogy lehet életre lehelni... (Na a frekit elvileg megnéztem, de nemtom, az-e a jó...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fallout 4
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest