- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
CPT.Pirk #15854 üzenetére
Igen az is egy járható megoldás, de akkor az eredeti méretű img fájllal kell kezdeni (ami ha jól értem nálad 2GB). Ha ez megvan, akkor lehet benne átméretezni a fájlrendszert és a partíciót, végül pedig visszavágni az img fájlt.
Az átméretezősdiben én nem nagyon bízok, inkább a megfelelő méretű partíció létrehozását, formázását és sima másolást részesítem előnyben (ahogy az előző hozzászólásban írtam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mass Effect
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest