- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
rigo88 #15730 üzenetére
"ha ezt megcsinálom, sem kezeli az ékezetes betűket a gftp és nem tudja folytatni a 2g-nél nagyobb fájlokat a filezilla": írtam, hogy az általad felvázolt problémacsokorból melyik az az egy, amit ez gyógyít.
én wget-tel szoktam letölteni.
annak utána kellene járni, hogy a sysctl -w permanensen csinálja a változtatást, vagy következő reboot után megint kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest