Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rigo88
üzenetére
"ha ezt megcsinálom, sem kezeli az ékezetes betűket a gftp és nem tudja folytatni a 2g-nél nagyobb fájlokat a filezilla": írtam, hogy az általad felvázolt problémacsokorból melyik az az egy, amit ez gyógyít.
én wget-tel szoktam letölteni.
annak utána kellene járni, hogy a sysctl -w permanensen csinálja a változtatást, vagy következő reboot után megint kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest